Από την εμπειρία στην πιστοποιημένη ποιότητα

Στα πολλά χρόνια εργασίας μας έχουμε αντιμετωπίσει τις πιο δύσκολες περιπτώσεις καθαρισμού και έχουμε ανακαλύψει τους βέλτιστους τρόπους για να προσφέρουμε το σωστό αποτέλεσμα. Η γραμμή παραγωγής μας είναι δομημένη με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να ελέγχονται επιμελώς και αδιάλλειπτα όλα τα στάδια της διαδικασίας. Αρχή μας είναι, η ξεχωριστή πλύση και σιδέρωμα του ιματισμού κάθε πελάτη για την αποφυγή ενδεχόμενων λαθών.

Εκτός όμως από τις καθημερινές διδικασίες ελέγχου και προκειμένου να διασφαλίσουμε την παροχή των υπηρεσιών μας με τα υψηλότερα πρότυπα, η εταιρία μας εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO πιστοποιημένο από διεθνείς φορείς.

Αντίστοιχα πιστοποιημένα είναι τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε καθώς διαθέτουν:

· Βεβαιώσεις νόμιμης διάθεσης στην Ελλάδα

· Δελτία Δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2015/830

· Τεχνικά Φυλλάδια

Από την ποιότητα στην φροντίδα

Το ποιοτικό αποτέλεσμα είναι εξέχουσας σημασίας. Εξίσου σημαντική είναι και η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Σε αυτά τα πλαίσια, φροντίζουμε τον ιματισμό που μας εμπιστεύεστε χρησιμοποιώντας τα εξαιρετικά απορρυπαντικά ROLCO-CHRISTEYNS (φιλικά προς τα υφάσματα αλλά και αποτελεσματικά στους λεκέδες). Μαζί με τους επί 20 χρόνια προμηθευτές απορρυπαντικών μας, έχουμε διαμορφώσει προγράμματα πλυσίματος ανάλογα με τις ποιότητες των υφασμάτων και τη χρήση δηλ. ξενοδοχειακός ιματισμός, ιματισμός εστίασης, νοσοκομειακός ιματισμός, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η μακροβιότερη ζωή των προιόντων σας.

Aπό την φροντίδα στο σεβασμό

Σεβόμενοι τις προσπάθειες των πελατών μας να παρέχουν με την σειρά τους ποιοτικές υπηρεσίες στους πελάτες τους, είμαστε κοντά τους ακόμη και όταν έκτακτες ανάγκες προκύπτουν. Σε αυτά τα πλάισια, επινοικιάζουμε σε χαμηλές τιμές, ποιοτικό ιματισμό προκειμένουμε να καλύψουμε αυτές τις ενδεχόμενες έκτακτες ανάγκες, ανταποκρινόμενοι άμεσα και με συνέπεια.

Ο σεβασμός ωστόσο, διέπει όλες τις σχέσεις στην εταιρία μας και αυτές με τους συναδέρφους μας. Οι συνεργασίες χρόνων που διατηρούμε, μας έχουν επιτρέψει να λειτουργούμε ομαδικά και αποδοτικά επιτυγχάνοντας ένα ευχάριστο περιβάλλον εργασίας.

Τέλος, οφείλουμε να σεβόμαστε το περιβάλλον. Τόσο μέσω των διαδικασιών που ακολουθούμε (π.χ. μονάδα συλλογής και επεξεργασίας 40000 λίτρων νερού ημερησίως), όσο και μέσω του σχεδιασμού των νέων κτιριακών μας εγκαταστάσεων (το κτίριο έχει φυσικό εξαερισμό ,σύμφωνα με τη μελέτη κατασκευής του για τη φυσική ροή του αέρα), πετυχαίνουμε την χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας, ενώ στόχος μας είναι η διαρκής ενεργειακή μας βελτίωση.

Από τον σεβασμό στην ασφάλεια

Η απαρέγκλητη τήρηση των κανόνων υγιεινής είναι βασικός πυλώνας της δουλειάς μας. Οι κανόνες τηρούνται τόσο κατά την διαδικασία καθαρισμού του ιματισμού, όσο και κατα την διαδικασία της συσκευασίας, καθώς ο καθαρός ιματισμός συσκευάζεται αεροστεγώς από μηχανή συσκευασίας, όπου υποβάλλεται σε μια τελευταία αποστείρωση περνώντας από ‘φούρνο’ στους 1500C. Τέλος, τα φορτηγά μας καθαρίζονται και απολυμαίνονται από τους οδηγούς μετά από κάθε δρομολόγιο.

Ακολουθούμε όλα τα πρωτόκολλα και λαμβάνουμε όλα τα μέτρα για την προστασία απο τον covid 19.